gallery

В деня на 27 ноември Фондация BCause организира първия Форум #ЩедриятВторник.

Думата имат създатели и поддръжници
на благотворителни инициативи.

27 ноември 2018 (вторник)
от 16:30 до 19:00 ч.
ул. "Сердика" 1, SofiaLab
София

Партньор и домакин е
Асоциация за развитие на София.

ГОВОРИТЕЛИ и ВДЪХНОВИТЕЛИ

Защо създават и защо подкрепят благотворителни каузи

Елица Баракова

Директор на Фондация BCause

Елица Баракова


Директор на Фондация BCause

За #ЩедриятВторник, за дарителството по света и в личния ни живот.

Марта Вачкова

Актриса

Марта Вачкова


Актриса

Приятел съм на ателие „Прегърни ме” вече 14 години! Там се запознах с прекрасни, талантливи деца, изоставени деца. Ателие „Прегърни ме” открива и развива талантите им. Дава им надежда, смисъл и път.

Благовеста Пугьова

Изп. директор на TimeHeroes

Благовеста Пугьова


Изп. директор на TimeHeroes

Реализиран мениджър с опит в различни компании, а каузата, която наистина я вълнува е доброволчеството, затова и основава фондация "Подарете книга".

Иван Матев

Актьор

Иван Матев


Актьор

Най-хубавите ми спомени от детството се родиха в полите на Рила и Родопите. Помня онези огромни борове, ливадите и чая от пресни билки на дядо. Помня и как всеки отпадък по време на разходките ни в планината, надлежно се прибираше в торба, която изхвърляхме чак в града, за да не цапаме планината.
Подобна е и мисията на Торбаланите. Затова я подкрепям. Да научиш детето си да бъде грижливо към околната среда е една от първите крачки в изграждането на бъдещата личност.

Мария Илиева

Певица

Мария Илиева


Певица

Подкрепям каузите на ''Зелени Балкани'', защото те са вдъхновени от обичта към природата и грижата за човека! Вярвам в тяхната отдаденост за опазване на природното наследство на страната ни и се радвам на техния ентусиазъм.
Приятелството на Мария Илиева и ''Зелени Балкани'' датира от 2009, когато певицата намира и спасява ранено бебе свраче. По-късно тя и артистите на ''Стерео стая'' Криста и B.O.Y.A.N. посещават Спасителния център за диви животни и осиновяват три от птиците там.

Атанас Райков

Директор бизнес развитие на Viber за Централна и Източна Европа

Атанас Райков


Директор бизнес развитие на Viber
за Централна и Източна Европа

Подкрепям "Училищни Чудеса", защото силно вярвам в нуждата от подкрепа на младите хора от малките населени места чрез вдъхновение, менторство и личен пример. Това, което екипът прави с младите хора, е уникално и има потенциал да доведе дългосрочна позитивна промяна сред множество деца, които растат в населени места, където надеждата и вярата в едно по-добро бъдеще е много крехка.

Красимира Величкова

Директор на Български дарителски форум

Красимира Величкова


Директор на Български дарителски форум

Програмата "Научи се да даряваш" или как можем да се научим да бъдем граждани и дарители още в училище.

Антоанета Попхлебарова

"Деца на Балканите"

Антоанета Попхлебарова


Фондация "Деца на Балканите"

Чудесата започват от купчина парцалки, нарязани картончета и пакет хартия за принтер. А вълшебната пръчка се нарича Ентусиазъм.

Приятели на Крис

Един за всички, всички за Крис!

Приятели на Крис


Един за всички, всички за Крис!

За футбола, порастването, приятелството и как един отбор се бори за живота на своя съотборник, защото „трудните битки се печелят отборно“.
#ЕдинЗаВсички

Илиян Любомиров

поет, писател, рекламист

Илиян Любомиров

Аз съм Илиян Любомиров - поет, писател, рекламист и (теле)визионер, който преди няколко години се върна в България, за да търси и създава смисъл тук. Вярвам в каузата на “Успелите“, защото едни смислени и градивни хора дават платформа за изява на други такива, показвайки ни колко много сме всъщност. Сега повече от всякога имаме нужда от позитивен медиен оазис, за да не изгубим напълно вяра в собствените си сили, и моят е именно Uspelite.bg.

Светлозар Петров

Управител на JobTiger

Светлозар Петров

Управител на JobTiger

“Международна награда на херцога на Единбург – България“ е инструмент, с който предизвикваш себе си и ставаш по-добър, както като професионалист, така и като човек. Това е по-скоро ценност, която е била моя движеща сила и ми е помагала в много ситуации и трудни моменти както в личен, така и в професионален план. Подкрепям и вярвам в Наградата, защото това е моят начин да мисля за бъдещето и да знам, че правя нещо, което ще облагороди средата, в която бъдещите поколения ще живеят и работят.

Партньори

Client 1
Client 1
Client 1

Search